Met een symbolische adoptie steun je éénmalig een individueel zeehondje en draag je een belangrijk deel bij in zijn of haar herstel. Van 1 symbolische adoptie kunnen wij een zeehond een week lang voeden of medicatie geven. Het is een bijzondere manier om een zeehond te helpen en ook prachtig om cadeau te geven.

Bij een symbolische adoptie ontvang je een adoptiecertificaat met foto van jouw zeehond en achtergrondinformatie. Wanneer de zeehond weer hersteld is ontvang je per email foto's van de vrijlating. Kijk hieronder naar de beschikbare zeehonden en scroll naar beneden om te adopteren.

Altijd gratis toegang?

Word nu donateur voor 25 euro per jaar of meer en je kunt altijd gratis zeehonden kijken!

Meld je nu aan als donateur voor 2018 en je kunt de rest van dit jaar al gratis naar binnen.

word donateur

Mare

Op 13 september kwam Mare laat in de avond binnen met een ernstige longworminfectie en diverse wonden. Ze is bij Lauwersoog gevonden door medewerkers van Staatsbosbeheer. Nu wordt Mare behandeld en kan ze herstellen.

Mare

Scar

Slechts een paar maanden oud was Scar toen ze gewond raakte. Ze werd op 17 augustus op het strand van Zuid Holland gevonden met wonden aan haar bek en kop en Scar had het gewicht van een pasgeboren zeehondje. Nu knapt ze op en kan ze geadopteerd worden.

Scar

Jarno

Stoere Jarno is wat gehavend, hij heeft een ontsteking in zijn bek die zijn sporen heeft achtergelaten. Het zal tijd nodig hebben om te herstellen. Op 16 augustus werd hij opgevangen, hij is gevonden op Ameland en nu is hij aan de beterende hand. Help je Jarno met een adoptie?

Jarno

Exclusieve adoptie

Exclusieve adoptie

Met deze vorm van adoptie geef je de zeehond zelf een naam. Je mag hem/haar bezoeken wanneer je wilt en als de zeehond hersteld is, ga je met ons mee om de hem/haar zelf vrij te laten.

Meer weten? Bel 0595-526 526 voor meer informatie.

Spaar voor een vrijlating

Spaar voor een vrijlating

Meld je aan voor het spaarprogramma en bij elke symbolische adoptie ontvang je een spaarpunt.

Met 10 spaarpunten heb je je spaarkaart vol en ga je mee om zelf een zeehond vrijlaten en je mag ook nog 3 andere andere mensen meenemen!

Bedrijfs adoptie

Bedrijfs adoptie

Met het bedrijf een zeehond adopteren en deze met elkaar weer vrijlaten, een beter teamuitje is er niet!  

Elke bedrijfsadoptie is maatwerk dus bel ons op 0595-526 526 voor de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.